Terug naar home

Online collectebus van Dekkersnest

Dekkersnest loopt al een aantal jaren collecte voor NSGK (het gehandicapte kind), zo dragen we samen met de groep een steentje bij aan het goede doel, zodat er weer veel mooie dingen mee gedaan kunnen worden.De helft van de opbrengst gaat naar Dekkersnest, waar we gezamenlijk weer wat moois van kunnen doen. We waarderen het enorm als u ook uw steen..
Dekkersnest loopt al een aantal jaren collecte voor NSGK (het gehandicapte kind), zo dragen we samen met de groep een steentje bij aan het goede doel, zodat er weer veel mooie dingen mee gedaan kunnen worden.De helft van de opbrengst gaat naar Dekkersnest, waar we gezamenlijk weer wat moois van kunnen doen. We waarderen het enorm als u ook uw steentje bij wilt dragen aan dit geweldig goede initiatief. Alvast namens ons allen heel erg bedankt!
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!