Terug naar home

Online collectebus van Minke Versluis

Dit jaar heeft Het Gehandicapte Kind, voorheen NSGK, wederom een mooi en belangrijk thema voor de collecteweek; Geen kind zonder vrienden, samen maken wij het mogelijk.Onze dochter Maud vindt het gezellig om samen te spelen in de keuken, samen te dansen op harde muziek, verstoppertje te spelen, maar ook geniet ze er enorm van om te kijken naar spel..
Dit jaar heeft Het Gehandicapte Kind, voorheen NSGK, wederom een mooi en belangrijk thema voor de collecteweek; Geen kind zonder vrienden, samen maken wij het mogelijk.Onze dochter Maud vindt het gezellig om samen te spelen in de keuken, samen te dansen op harde muziek, verstoppertje te spelen, maar ook geniet ze er enorm van om te kijken naar spelende kinderen, klappend, met een grote lach, aangespannen beentjes roept ze enthousiast mee!Maud heeft een oudere zus Jolijn en een jonger zusje Soof. Jolijn neemt geregeld een vriendje of vriendinnetje mee naar huis en wat vindt Maud dat gezellig.Maud is 5 jaar en heeft het downsyndroom. Maud gaat naar het speciaal onderwijs waar ze vriendjes in haar klas heeft. Het is alleen niet zo vanzelfsprekend dat Maud vriendjes mee naar huis neemt, kinderfeestjes heeft of buiten kan spelen in de speeltuin.Steun je Het Gehandicapte Kind, dan steun je ook voor 50% Stichting down syndroom kern Apeldoorn, waar ik kernouder van ben. Samen met 2 andere kernouders organiseren wij activiteiten voor kinderen met down en hun broertjes en zusjes. Waar mooie ontmoetingen ontstaan tussen de kinderen en de ouders!!Lieve vrienden, als jullie willen doneren zou dat waanzinnig zijn!!
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!