Terug naar home

Online collectebus van Ria Caspers

Samen naar school, samen voetballen, basketballen of dansen, voor kinderen met een handicap is het helemaal niet zo vanzelfsprekend. De stichting het Gehandicapte Kind organiseert talloze activiteiten voor kinderen met een handicap. Steun hen met een gift om zoveel mogelijk kinderen blij te maken. Dit jaar ben ik voor het eerst coördinator van de n..
Samen naar school, samen voetballen, basketballen of dansen, voor kinderen met een handicap is het helemaal niet zo vanzelfsprekend. De stichting het Gehandicapte Kind organiseert talloze activiteiten voor kinderen met een handicap. Steun hen met een gift om zoveel mogelijk kinderen blij te maken. Dit jaar ben ik voor het eerst coördinator van de nationale collecte in Noordwijkerhout. Help je mee om er een succes van te maken? Alvast reuze bedankt!
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!