Terug naar home

Online collectebus van Stichting Praten met je handen

Gebaren is leuk en leerzaam voor iedereen! We collecteren met onze stichting "Praten met je handen" voor onze 'Gebarenles met Lotte & Max' projecten op scholen en kinderdagverblijven. Dit project verbindt en geeft vorm aan inclusief onderwijs zodat alle kinderen samen kunnen spelen en leren! Ons specifieke doel dit jaar is een nieuw decor kostuums..
Gebaren is leuk en leerzaam voor iedereen! We collecteren met onze stichting "Praten met je handen" voor onze 'Gebarenles met Lotte & Max' projecten op scholen en kinderdagverblijven. Dit project verbindt en geeft vorm aan inclusief onderwijs zodat alle kinderen samen kunnen spelen en leren! Ons specifieke doel dit jaar is een nieuw decor kostuums en geluidsapparatuur voor onze nieuwe theatervoorstelling "Lotte & Max gaan naar school!" Help je mee dit mogelijk te maken? Dank je wel!!!
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!