Terug naar home

Online collectebus van Paulien Hanckmann

Voor de communicatie met mijn zoon gebruik ik gebaren ter ondersteuning. Zo kan hij (sneller dan praten) kenbaar maken wat hij wil zeggen. Veel mensen zijn niet bekend met gebarentaal. Hopelijk komt er door deze actie meer geld vrij voor mensen die afhankelijk zijn van gebarentaal maar ook voor bekendheid van gebarentaal voor mensen die geen proble..
Voor de communicatie met mijn zoon gebruik ik gebaren ter ondersteuning. Zo kan hij (sneller dan praten) kenbaar maken wat hij wil zeggen. Veel mensen zijn niet bekend met gebarentaal. Hopelijk komt er door deze actie meer geld vrij voor mensen die afhankelijk zijn van gebarentaal maar ook voor bekendheid van gebarentaal voor mensen die geen problemen met gehoor hebben.
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!