Terug naar home

Online collectebus van Lianne Chedal-Anglay-Attema

Geef het kind met een handicap VLEUGELS ! Van 11 tot 16 november wordt er dit jaar weer gecollecteerd voor Het Gehandicapte Kind. Aangezien ik maar in 2 wijken in Huizen collecteer en je ook de collectant aan huis kan missen, heb ik deze online-collectebus gecreëerd ! Als ieder die dit leest 1€ (of meer uiteraard !) doneert, dan kunnen we hiermee ..
Geef het kind met een handicap VLEUGELS ! Van 11 tot 16 november wordt er dit jaar weer gecollecteerd voor Het Gehandicapte Kind. Aangezien ik maar in 2 wijken in Huizen collecteer en je ook de collectant aan huis kan missen, heb ik deze online-collectebus gecreëerd ! Als ieder die dit leest 1€ (of meer uiteraard !) doneert, dan kunnen we hiermee al een groot verschil maken ! Namens alle kinderen met een handicap, alvast MERCI BEAUCOUP !!
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!