Terug naar home

Online collectebus van Anne de la Croix

Sinds twee jaar gaat Flint om het weekend logeren bij Q-dreams waar hij het heel goed heeft - dat zie je wel aan deze foto! Het heeft ons leven ook veranderd: we komen tot rust, hebben vrijheid om dingen met elkaar en Max te doen en weer helemaal op te laden. Q-dreams kan heel goed hulp gebruiken om hoge kwaliteit zorg te bieden. Je donatie is dus ..
Sinds twee jaar gaat Flint om het weekend logeren bij Q-dreams waar hij het heel goed heeft - dat zie je wel aan deze foto! Het heeft ons leven ook veranderd: we komen tot rust, hebben vrijheid om dingen met elkaar en Max te doen en weer helemaal op te laden. Q-dreams kan heel goed hulp gebruiken om hoge kwaliteit zorg te bieden. Je donatie is dus heeeeeeel erg welkom! De helft van mijn opbrengst gaat naar stichting Het gehandicapte kind, de andere helft naar Q-dreams.
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!