Terug naar home

Online collectebus van Jan en Lenie van den Brand

Een aantal betrokken ouders en verwanten van de Woongroep collecteren jaarlijks voor het gehandicapte kind. Gewoon om dat het een goed doel is, maar ook omdat de Woongroep 2000 mede mogelijk werd gemaakt door de NSGK. Ook van de jaarlijkse collecte ontvangt de Woongroep 2000 jaarlijks de helft van de opbrengst. Een mooi bedrag dat weer ten goede ko..
Een aantal betrokken ouders en verwanten van de Woongroep collecteren jaarlijks voor het gehandicapte kind. Gewoon om dat het een goed doel is, maar ook omdat de Woongroep 2000 mede mogelijk werd gemaakt door de NSGK. Ook van de jaarlijkse collecte ontvangt de Woongroep 2000 jaarlijks de helft van de opbrengst. Een mooi bedrag dat weer ten goede komt aan de bewoners van de Woongroep 2000.
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!