Terug naar home

Online collectebus van Rachelle K.

Hallo,Mijn naam is Rachelle. Ik ben 25 jaar en vind dat er meer gedaan moet worden aan het feit dat er te veel eenzaamheid is onder de gehandicapten kinderen. Ook dit, zijn gewoon kinderen. Hebben gevoelens, hebben liefde en aandacht nodig. Ook hun verdienen een goed en fijn leven zonder eenzaamheid.Waarom zou een gehandicapt kind anders zijn dan g..
Hallo,Mijn naam is Rachelle. Ik ben 25 jaar en vind dat er meer gedaan moet worden aan het feit dat er te veel eenzaamheid is onder de gehandicapten kinderen. Ook dit, zijn gewoon kinderen. Hebben gevoelens, hebben liefde en aandacht nodig. Ook hun verdienen een goed en fijn leven zonder eenzaamheid.Waarom zou een gehandicapt kind anders zijn dan gewone kinderen? Het zijn en blijven allemaal kinderen.En ieder kind verdient liefde 💛
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!