Terug naar home

Online collectebus van Joyce Bakx

Ik help Het Gehandicapte Kind (NSGK) dit jaar met deze online collectebus. Dit jaar is het thema; Geen kind zonder vrienden, samen maken wij het mogelijk. Belangrijk thema voor elk kind met of zonder beperking, maar voor een kind met beperking niet zo vanzelfsprekend!!Ik zou het super vinden als jullie willen doneren, 50% van mijn collectebus ga..
Ik help Het Gehandicapte Kind (NSGK) dit jaar met deze online collectebus. Dit jaar is het thema; Geen kind zonder vrienden, samen maken wij het mogelijk. Belangrijk thema voor elk kind met of zonder beperking, maar voor een kind met beperking niet zo vanzelfsprekend!!Ik zou het super vinden als jullie willen doneren, 50% van mijn collectebus gaat naar Stichting downsyndroom kern Apeldoorn. Zij organiseren activiteiten voor kinderen met down en hun broertjes en zusjes!!
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!