Terug naar home

Online collectebus van Kees van Hoof

Nog meer kinderen en jongeren kunnen meedoen door uw bijdrage! ‘IedereenActief!’ brengt aangepast sporten onder de aandacht in Overijssel en legt duurzame verbindingen tussen verenigingen en sporters. Wij vinden dat iedereen mee moet kunnen doen bij reguliere verenigingen.De afgelopen jaren hebben de Deventer en Sallandse Sportploegen en Iedereen..
Nog meer kinderen en jongeren kunnen meedoen door uw bijdrage! ‘IedereenActief!’ brengt aangepast sporten onder de aandacht in Overijssel en legt duurzame verbindingen tussen verenigingen en sporters. Wij vinden dat iedereen mee moet kunnen doen bij reguliere verenigingen.De afgelopen jaren hebben de Deventer en Sallandse Sportploegen en Iedereen Actief bewezen dat dat kan, maar dat het wel hier en daar vraagt om wat extra inspanningen.
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!