Terug naar home

Online collectebus van Sylvia van Giersbergen

Yoran heeft het Syndroom van Dravet en is daardoor lichamelijk en geestelijk beperkt. De stichting Gehandicapte Kind doet zó veel voor kinderen als Yoran dat ik het een kleine moeite vind om deze week de straat op te gaan om te collecteren. Met dit geld kunnen dan kinderen geholpen worden om bijv. eenzaamheid tegen te gaan.Mijn verzoek is dan ook o..
Yoran heeft het Syndroom van Dravet en is daardoor lichamelijk en geestelijk beperkt. De stichting Gehandicapte Kind doet zó veel voor kinderen als Yoran dat ik het een kleine moeite vind om deze week de straat op te gaan om te collecteren. Met dit geld kunnen dan kinderen geholpen worden om bijv. eenzaamheid tegen te gaan.Mijn verzoek is dan ook om gul te geven!
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!