Terug naar home

Online collectebus van Marjel Kruimelaar

Dit jaar starten we voor het eerst een online collectebus voor de ODC de Elzenhoek in Ommen. Dit is een dagcentrum voor kinderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Wij hopen hiermee een bijdrage te kunnen leveren voor de belevingstuin waar de kinderen samen kunnen spelen en genieten van het buiten zijn met elkaar......Steunen julli..
Dit jaar starten we voor het eerst een online collectebus voor de ODC de Elzenhoek in Ommen. Dit is een dagcentrum voor kinderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Wij hopen hiermee een bijdrage te kunnen leveren voor de belevingstuin waar de kinderen samen kunnen spelen en genieten van het buiten zijn met elkaar......Steunen jullie mee ? Alvast bedankt voor jullie bijdrage 👍
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!