Terug naar home

Online collectebus van Esther Wegenaar

Wat zou het toch fijn zijn als alle speeltuinen rolstoelvriendelijk zijn zodat niemand aan de zijlijn staat. En dat alle kinderen kunnen sporten ondanks de beperking die je hebt. Dat is mijn wens en daarom ga ik in de week van 11 november in mijn wijk collecteren. Maar hoe fijn is deze online collectebus zodat we hierdoor nog meer mensen kunnen ber..
Wat zou het toch fijn zijn als alle speeltuinen rolstoelvriendelijk zijn zodat niemand aan de zijlijn staat. En dat alle kinderen kunnen sporten ondanks de beperking die je hebt. Dat is mijn wens en daarom ga ik in de week van 11 november in mijn wijk collecteren. Maar hoe fijn is deze online collectebus zodat we hierdoor nog meer mensen kunnen bereiken. Een gedeelte van deze opbrengst gaat naar de Lichtenbeek, de school van Sem. Alle kleine beetjes helpen. ♡ Alvast bedankt!
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!