Terug naar home

Online collectebus van Annemarije Pol

Jij maakt het verschil! Ook voor deze kinderen is het zo ontzettend belangrijk met leeftijdsgenootjes te kunnen spelen in de speeltuin, tijdens een sport, op school en op de werkvloer.Van 11 t/m 16 November ga ik tijdens de collecteweek van het Gehandicapte Kind langs de deuren in Twello. Daarnaast collecteer ik ook op deze manier onder familie, vr..
Jij maakt het verschil! Ook voor deze kinderen is het zo ontzettend belangrijk met leeftijdsgenootjes te kunnen spelen in de speeltuin, tijdens een sport, op school en op de werkvloer.Van 11 t/m 16 November ga ik tijdens de collecteweek van het Gehandicapte Kind langs de deuren in Twello. Daarnaast collecteer ik ook op deze manier onder familie, vrienden en bekenden. Dus heb je nog geen collectant gezien, maak dan wat over in mijn digitale bus. Dat kan al vanaf 0,50 eurocent, want elke euro telt. Alvast hartstikke bedankt!
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!