Terug naar home

Online collectebus van Josien Stegeman

Lieve vrienden, familie, bekenden en misschien wel onbekenden.Jaarlijks zet ik mij in voor de Nederlandse Stichting het Gehandicapte Kind. De stichting zet zich in voor vele mooie projecten. Zij zorgen er onder andere voor dat kinderen met een beperking kunnen spelen met kinderen zonder een beperking. Door middel van attributen in een speeltuin te ..
Lieve vrienden, familie, bekenden en misschien wel onbekenden.Jaarlijks zet ik mij in voor de Nederlandse Stichting het Gehandicapte Kind. De stichting zet zich in voor vele mooie projecten. Zij zorgen er onder andere voor dat kinderen met een beperking kunnen spelen met kinderen zonder een beperking. Door middel van attributen in een speeltuin te plaatsen waar kinderen met een beperking op kunnen spelen. Hierdoor krijgen zij de mogelijkheid om vriendjes of vriendinnetjes te krijgen want vaak gaat het zo dat kinderen met een beperking naar een speciale school moeten. Een school waarbij je klasgenootjes kilometers verderop wonen in plaats van bij jou in de straat. NSGK denkt niet alleen aan de kinderen maar ook aan de ouders er van. Ze ontwikkelen apps zodat ouders met elkaar in gesprek kunnen over wat ze maar willen, denk aan: even je ei kwijt of situaties waar je tegenaan loopt enzovoort.Iedereen op deze wereld kan een kindje krijgen met een beperking. Dus steun het NSGK en doneer.Omdat ik niet bij een ieder van jullie langs de deur kan komen vraag ik jullie om online te doneren. 2 drukken op de knop en het is gepiept. Bedankt! Liefs Josien
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!