Terug naar home

Online collectebus van Karianne Boer

Zowel online als met de benenwagen deze week aan het collecteren voor NSGK (het Gehandicapte Kind) om het leven voor de kids en hun ouders een heel klein beetje makkelijker- en dus vooral leuker te maken.Sjouw daar graag voor!Centrum Zwolle loop ik deze week.Maar online geven kan ook voor de mensen die ik niet ga zien met mijn collectebus, omdat ze..
Zowel online als met de benenwagen deze week aan het collecteren voor NSGK (het Gehandicapte Kind) om het leven voor de kids en hun ouders een heel klein beetje makkelijker- en dus vooral leuker te maken.Sjouw daar graag voor!Centrum Zwolle loop ik deze week.Maar online geven kan ook voor de mensen die ik niet ga zien met mijn collectebus, omdat ze te ver weg wonen.So lieve vriendjes; please donate!Iedere stuiver is meegenomen, want Ieder Kind Doet Mee!Toch?!
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!