Terug naar home

Online collectebus van Dirk Leijten

Geen enkel kind zou alleen moeten spelen vanwege een handicap. Geen kind zonder vriendjes – dat is waar de NSGK zich dagelijks keihard voor inzet. Per jaar bereikt het NSGK 30.000 kinderen en zorgen ervoor dat zij samen kunnen opgroeien met leeftijdsgenootjes. In de speeltuin, op school, op de sportclub. Zo zorgen we ervoor dat kinderen met en zond..
Geen enkel kind zou alleen moeten spelen vanwege een handicap. Geen kind zonder vriendjes – dat is waar de NSGK zich dagelijks keihard voor inzet. Per jaar bereikt het NSGK 30.000 kinderen en zorgen ervoor dat zij samen kunnen opgroeien met leeftijdsgenootjes. In de speeltuin, op school, op de sportclub. Zo zorgen we ervoor dat kinderen met en zonder handicap elkaar leren kennen. Dat ze samen kunnen spelen, sporten en leren – samen opgroeien. En vrienden maken. Helpen jullie hier in mee?!
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!