Terug naar home

Online collectebus van Rensje Plantinga

Binnen de begeleidings momenten bij Ronzebons/Stichting Ronzo gebruiken we de i-pad en computer voor heel uiteenlopende activiteiten. De ene keer om met deelnemers te kunnen communiceren de andere keer om verhalen te vertellen en te surfen op het web. Om alle deelnemers kansen te geven hebben we meerdere i-pads en computers nodig. Niet om te gamen..
Binnen de begeleidings momenten bij Ronzebons/Stichting Ronzo gebruiken we de i-pad en computer voor heel uiteenlopende activiteiten. De ene keer om met deelnemers te kunnen communiceren de andere keer om verhalen te vertellen en te surfen op het web. Om alle deelnemers kansen te geven hebben we meerdere i-pads en computers nodig. Niet om te gamen, maar om te programmeren met Sratch, met de microbit en mogelijk ook de cursus Webwijs te volgen in onze nieuwe computer ruimte. We hebben jullie hulp nodig om dit voor elkaar te krijgen. Doneer via deze digitale collecte bus en steun het Gehandicapte kind en Ronzebons/Stichting Ronzo.
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!