Terug naar home

Online collectebus van Ria van de Hoef

Mei 2019 is ouderinitiatief Villa Octet geopend. Er wonen 8 jongeren met een verstandelijke beperking. Het zou mooi zijn als er af en toe iets extra's voor onze kinderen gedaan kan worden, vandaar dat het fijn zou zijn als u Stichting Octet mede zou willen ondersteunen, om dat te kunnen realiseren.Wij danken u alvast hartelijk voor uw bijdrage!Bert..
Mei 2019 is ouderinitiatief Villa Octet geopend. Er wonen 8 jongeren met een verstandelijke beperking. Het zou mooi zijn als er af en toe iets extra's voor onze kinderen gedaan kan worden, vandaar dat het fijn zou zijn als u Stichting Octet mede zou willen ondersteunen, om dat te kunnen realiseren.Wij danken u alvast hartelijk voor uw bijdrage!Bert en Ria van de Hoef
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!