Terug naar home

Online collectebus van Natascha de Jong

Ook dit jaar collecteer ik begin november in mijn wijk voor Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind💰Het kost me weinig moeite en tijd. Ik doe het omdat het niet vanzelfsprekend is dat kinderen gezond geboren worden en deze stichting met jouw (kleine) bijdrage het leven van gehandicapte kinderen en hun ouders een stukje makkelijker kan mak..
Ook dit jaar collecteer ik begin november in mijn wijk voor Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind💰Het kost me weinig moeite en tijd. Ik doe het omdat het niet vanzelfsprekend is dat kinderen gezond geboren worden en deze stichting met jouw (kleine) bijdrage het leven van gehandicapte kinderen en hun ouders een stukje makkelijker kan maken. ‘Geen kind speelt alleen’ www.nsgk.nl. Alvast bedankt 🤩
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!