Terug naar home

Online collectebus van Annina van Logtestijn - Heimovaara

Help je mee bijzondere ontmoetingen te realiseren tussen mensen met en zonder een beperking? Beiden plukken hier de vruchten van. Verschillende activiteiten maken de ontmoetingen mogelijk, bijvoorbeeld het maandelijks brood bakken in het bakhuys door mensen met en zonder een beperking dat in 2020 van start gaat, of het project Samen Op Verhaal Kome..
Help je mee bijzondere ontmoetingen te realiseren tussen mensen met en zonder een beperking? Beiden plukken hier de vruchten van. Verschillende activiteiten maken de ontmoetingen mogelijk, bijvoorbeeld het maandelijks brood bakken in het bakhuys door mensen met en zonder een beperking dat in 2020 van start gaat, of het project Samen Op Verhaal Komen op Nuwenhuys waar kinderen van het regulier onderwijs samen met kinderen van het speciaal onderwijs een mooi verhaal beleven. De bijdrage van de NSGK collecte helpt deze activiteiten mogelijk te maken. Lees alles over Landgoed Nuwenhuys op www.nuwenhuys.nl of facebook/nuwenhuys. De helft van de opbrengst van deze digitale collectebus is bestemd voor NSGK, de andere helft gaat rechtstreeks naar Landgoed Nuwenhuys.
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!