Terug naar home

Online collectebus van Tamara Kwint

Sporten is een belangrijk én leuk.Helaas niet voor iedereen mogelijk en vanzelfsprekend.Daarom zet ik mij in om het sporten bij een vereniging mogelijk te maken, voor iedereen!Ondanks de reguliere lidmaatschappen zijn er (nog) niet voldoende financiële middelen om een trainer en baan te bekostigen.Dit heeft te maken met de groepsgrootte.Met de ontv..
Sporten is een belangrijk én leuk.Helaas niet voor iedereen mogelijk en vanzelfsprekend.Daarom zet ik mij in om het sporten bij een vereniging mogelijk te maken, voor iedereen!Ondanks de reguliere lidmaatschappen zijn er (nog) niet voldoende financiële middelen om een trainer en baan te bekostigen.Dit heeft te maken met de groepsgrootte.Met de ontvangen financiële middelen zorgen wij ervoor dat het ook voor kinderen met een uitdaging mogelijk is blijven te sporten bij een vereniging.Help jij mee ?Bedankt voor je inspanning!Sportieve groet,Tamara Kwint
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!