Terug naar home

Online collectebus van Dennis Swaneveld

Stichting het gehandicapte kind is in mijn ogen een fantastische stichting die zo veel mogelijk geld inzamelt om het leven van “onze” gehandicapte kinderen aangenamer te maken..Ze staan er vaak alleen voor en hebben soms 1 echt vriendje of vriendinnetje en vaak ook geen.. iedereen die kinderen een warm ❤️toedraagt doneer ! Doneer gul!Alvast harteli..
Stichting het gehandicapte kind is in mijn ogen een fantastische stichting die zo veel mogelijk geld inzamelt om het leven van “onze” gehandicapte kinderen aangenamer te maken..Ze staan er vaak alleen voor en hebben soms 1 echt vriendje of vriendinnetje en vaak ook geen.. iedereen die kinderen een warm ❤️toedraagt doneer ! Doneer gul!Alvast hartelijk bedankt namens mijzelf en mijn gezin met gezonde kinderen.Dikke kus Dennis
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!