Terug naar home

Online collectebus van Linda Sleicher

Bijna jarig en vanavond zag ik een heel ontroerend filmpje van stichting het gehandicapte kind. Met twee gezonde kinderen en alles wat mijn hartje begeerd kan ik hier mijn ogen niet voor sluiten. Ik zou het daarom erg fijn vinden als jullie de kosten van een kaartje, bloemetje of kadootje willen doneren aan deze prachtige stichting zodat we ieder k..
Bijna jarig en vanavond zag ik een heel ontroerend filmpje van stichting het gehandicapte kind. Met twee gezonde kinderen en alles wat mijn hartje begeerd kan ik hier mijn ogen niet voor sluiten. Ik zou het daarom erg fijn vinden als jullie de kosten van een kaartje, bloemetje of kadootje willen doneren aan deze prachtige stichting zodat we ieder kind geluk en een lach kunnen schenken....
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!