Terug naar home

Online collectebus van Sonja van Beek

Lieve allemaal!Van 11 t/m 16 November ga ik tijdens de collecteweek van het Gehandicapte Kind langs de deuren in Zwijndrecht. Ook verzorg ik alle administratie rondom deze collecte.Om zo veel mogelijk op te halen collecteer ik op deze manier onder familie en vrienden. Dus heb je nog geen collectant gezien, maak dan wat over in mijn digitale bus. Da..
Lieve allemaal!Van 11 t/m 16 November ga ik tijdens de collecteweek van het Gehandicapte Kind langs de deuren in Zwijndrecht. Ook verzorg ik alle administratie rondom deze collecte.Om zo veel mogelijk op te halen collecteer ik op deze manier onder familie en vrienden. Dus heb je nog geen collectant gezien, maak dan wat over in mijn digitale bus. Dat kan al vanaf 1 euro, want elke euro telt. Het is zo belangrijk dat iedereen, ongeacht wat je beperkingen zijn, toch een volwaardig en gelukkig leven kan leiden.Dank je wel!Sonja
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!