Terug naar home

Online collectebus van Diana den Boer

Tijdens de collecteweek, van 11 tot en met 16 november 2019, van het Gehandicapte Kind collecteer in Alblasserdam langs de deuren. Daarnaast vraag ik via deze weg aan familie en/of vrienden om een donatie te doen. Heb je nog geen collectant gezien, maak dan wat over in mijn digitale bus. Het zal mooi zijn om ieder kind weer gelukkig te kunnen maken..
Tijdens de collecteweek, van 11 tot en met 16 november 2019, van het Gehandicapte Kind collecteer in Alblasserdam langs de deuren. Daarnaast vraag ik via deze weg aan familie en/of vrienden om een donatie te doen. Heb je nog geen collectant gezien, maak dan wat over in mijn digitale bus. Het zal mooi zijn om ieder kind weer gelukkig te kunnen maken. Alvast bedankt!
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!