Terug naar home

Online collectebus van Vincent Bredenoord

Laat vakanties voor mensen met een beperking mogelijk blijven en steun de collecte van Stichting voor het Gehandicapte Kind (voorheen NSGK). 50 % van de opbrengst komt ten goede aan Stichting Wielewaal (http://www.wielewaal.nl) Zij organiseren vakanties en kinderthemaweken voor mensen met een beperking in de leeftijd van 4 t/m 55 jaar. Om dit mogel..
Laat vakanties voor mensen met een beperking mogelijk blijven en steun de collecte van Stichting voor het Gehandicapte Kind (voorheen NSGK). 50 % van de opbrengst komt ten goede aan Stichting Wielewaal (http://www.wielewaal.nl) Zij organiseren vakanties en kinderthemaweken voor mensen met een beperking in de leeftijd van 4 t/m 55 jaar. Om dit mogelijk te blijven maken en ook betaalbaar, steun ik Stichting het Gehandicapte Kind en Stichting Wielewaal. U ook? Bij voorbaat hartelijk bedankt!Met vriendelijke groet,Vincent Bredenoord
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!