Terug naar home

Online collectebus van Sanne Muijs - Online collectebus voor NSGK: Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind - Gebaren voor ieder kind!

Lotte & Max gaan naar school en leren kinderen spelenderwijs gebaren. Leuk en leerzaam voor iedereen! Het is goed voor de taalontwikkeling en het maakt kinderen bewust dat vloeiend praten niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Een project van Stichting Praten met je handen met als doel alle kinderen in Nederland een handjevol gebaren te leren en zo..
Lotte & Max gaan naar school en leren kinderen spelenderwijs gebaren. Leuk en leerzaam voor iedereen! Het is goed voor de taalontwikkeling en het maakt kinderen bewust dat vloeiend praten niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Een project van Stichting Praten met je handen met als doel alle kinderen in Nederland een handjevol gebaren te leren en zo bij te dragen aan een inclusieve wereld, waar iedereen erbij hoort! HELP MEE en doe een donatie.
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!