Terug naar home

Online collectebus van Yvonne Duijn

Ik, Yvonne Duijn, collecteer voor Het Gehandicapte Kind en dit jaar gaat 50% vd opbrengst naar Stichting Villa STOER, een ouderinitiatief in Albrandswaard om een woning te bouwen voor hun kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. STOER staat voor Samen Thuis Onder Eigen Regie.Draagt u deze toekomstige bewoners een warm hart toe ..
Ik, Yvonne Duijn, collecteer voor Het Gehandicapte Kind en dit jaar gaat 50% vd opbrengst naar Stichting Villa STOER, een ouderinitiatief in Albrandswaard om een woning te bouwen voor hun kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. STOER staat voor Samen Thuis Onder Eigen Regie.Draagt u deze toekomstige bewoners een warm hart toe dan kunt u via deze online collectebus doneren!DANK U πŸ™πŸ»namens het Gehandicapte Kind, maar zeker ook namens de toekomstige bewoners van Villa STOER!!!
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!