Terug naar home

Online collectebus van Petra van Boetzelaer

Volgende week lopen we de collecte voor het Gehandicapte Kind. Daarnaast is deze online collectebus ook een mooie manier om geld in te zamelen. De helft van de opbrengst van onze bus gaat naar STOER, het ouderinitiatief waar mijn zoon Robert komende zomer naartoe verhuist. Dit moet nog helemaal ingericht worden en alle bijdragen helpen. Mede namens..
Volgende week lopen we de collecte voor het Gehandicapte Kind. Daarnaast is deze online collectebus ook een mooie manier om geld in te zamelen. De helft van de opbrengst van onze bus gaat naar STOER, het ouderinitiatief waar mijn zoon Robert komende zomer naartoe verhuist. Dit moet nog helemaal ingericht worden en alle bijdragen helpen. Mede namens Robert en zijn huisgenoten, Heel veel dank voor uw donatie!
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!