Terug naar home

Online collectebus van Sabine van Gerrevink

Geen kind zonder vriendjes, dat wil iedere ouder toch voor hun kind? Daarom collecteer ik voor het Gehandicapte Kind!In de week van 11 t/m 16 november is de collecteweek van het Gehandicapte Kind (voorheen NSGK)Dit jaar is het thema : Geen kind zonder vriendjes, samen maken we het mogelijk.Ik denk dat iedere ouder dit wil voor hun kind. Vriendjes o..
Geen kind zonder vriendjes, dat wil iedere ouder toch voor hun kind? Daarom collecteer ik voor het Gehandicapte Kind!In de week van 11 t/m 16 november is de collecteweek van het Gehandicapte Kind (voorheen NSGK)Dit jaar is het thema : Geen kind zonder vriendjes, samen maken we het mogelijk.Ik denk dat iedere ouder dit wil voor hun kind. Vriendjes om je heen hebben is zo belangrijk! Onze jongste zoon; Julius van 5 met downsyndroom, gaat vier dagen naar het speciaal onderwijs en één dag per week naar de Wingerd. We hebben hier voor gekozen om zo ook sociale contacten op te bouwen in ons dorp. Nu heeft hij vriendjes op beide scholen. Het fijne is dat hij nu ook vriendjes heeft in de buurt. Herkend worden in het dorp zorgt voor een lach op Julius’ gezicht maar doet ook veel voor ons als ouders. Én grote broer, Olivier, is trots dat ook zijn broertje een dag in de week op zijn school zit.Door projecten te steunen vanuit het goede doel wordt er hard gewerkt aan verschillende mogelijkheden om kinderen samen te brengen met en zonder een handicap. Dit kan door middel van sport, dans, muziek en samen naar school kunnen!Wil je doneren? ”Mijn” opbrengst gaat voor 50% naar deze mooie projecten maar ook gaat er 50% naar Stichting Downsyndroom.Heel hartelijk bedankt: vrienden!❤️👍
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!