Terug naar home

Online collectebus van Lomroh Bras

Voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking is eenzaamheid de grootste handicap. Laten we er samen voor zorgen dat geen kind meer alleen hoeft te spelen.Al met hele kleine dingen is er soms zoveel meer mogelijk voor kinderen en jongeren met een handicap. Een kans om mee te doen, er bij te horen. Mede dankzij de collectanten van NSGK staan deze..
Voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking is eenzaamheid de grootste handicap. Laten we er samen voor zorgen dat geen kind meer alleen hoeft te spelen.Al met hele kleine dingen is er soms zoveel meer mogelijk voor kinderen en jongeren met een handicap. Een kans om mee te doen, er bij te horen. Mede dankzij de collectanten van NSGK staan deze jongeren niet meer aan de zijlijn, maar doen zij mee met de andere kinderen. En dat geeft zo veel blijdschap.
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!