Terug naar home

Online collectebus van Marianne Pastoor

Deze week (11 t/m 16 nov) is de landelijke collecteweek voor het Gehandicapte Kind. Ik collecteer mee. Je kunt online doneren. Doe jij ook een kleine bijdrage? De helft van mijn busopbengst is voor Wooninitiatief DBuren in Apeldoorn, waar mijn zoon Pim woont. Bewoners van DBuren willen in de warme zomers graag zonwering in de centrale woonkamer en ..
Deze week (11 t/m 16 nov) is de landelijke collecteweek voor het Gehandicapte Kind. Ik collecteer mee. Je kunt online doneren. Doe jij ook een kleine bijdrage? De helft van mijn busopbengst is voor Wooninitiatief DBuren in Apeldoorn, waar mijn zoon Pim woont. Bewoners van DBuren willen in de warme zomers graag zonwering in de centrale woonkamer en keuken zodat ze minder last hebben van de warmte en het felle licht. Help jij ook mee dit doel te realiseren? Dankjewel!
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!