Menu overslaan
Help mee

nog nodig € 18.804,96

€ 0,00 € 17.195,04 € 36.000,00
  • vr 16 september 2016

Op 16 september 2016 zal een team fanatieke fietsers een verkorte versie van La Marmotte rijden voor kinderen met een handicap. La Marmotte is een loodzware tour door de Franse Alpen. In deze mini-versie met maar liefst 4.772 hoogtemeters worden drie bergtoppen beklommen met als hoogste top de befaamde Col du Galibier. Met deze sportieve inspanning willen de renners zoveel mogelijk geld ophalen voor Logeerhuis Ons Huis in Heemskerk, een van de bijzondere projecten van NSGK.

Initiator Patrick Schelvis: “In 2014 zijn wij in contact gekomen met Ons Huis Heemskerk als dagopvang en logeerhuis voor onze meervoudig gehandicapte dochter Elin (9 jaar). Onze dochter heeft het hier waanzinnig goed naar haar zin en wij zijn met regelmaat ontlast van de zware dagelijkse zorg, zodat we andere dingen kunnen oppakken. Het is inspirerend om te zien met hoeveel overgave de verzorgers van Ons Huis Heemskerk aan de slag gaan met de kinderen. Het is voor ons dan ook niet acceptabel als deze mogelijkheid weg zou vallen. Vandaar dat ik me hard maak voor de steun aan Ons Huis Heemskerk. Ik hoop van harte dat jij ook meedoet!”

Wil jij samen met Patrick en zijn team de Col du Glandon, Col du Telegraphe en Col du Galibier beklimmen voor Ons Huis Heemskerk? Meld je dan aan via deze link. Voor wie drie bergen teveel is, wordt een alternatieve route gemaakt waarbij je de Col du Glandon beklimt. Zodra je het inschrijfformulier verstuurd hebt, kan je op deze pagina jouw persoonlijke actiepagina aanmaken, waarmee je snel en gemakkelijk in je sociale netwerk geld kunt ophalen voor jouw actie. Start een actie. 

Het beklimmen van la Marmotte luidt inmiddels de derde editie in van het evenement 'Fietsen voor Ons Huis'. In 2012 werd de Mont Ventoux uitgedaagd en afgelopen jaar stond de befaamde Stelvio op het programma. De drie cols van la Marmotte staan symbool voor deze derde editie. Het streven is om in 2016 een sponsoropbrengst van 36.000 euro te behalen, zodat we met drie edities het mooie totaalbedrag van 100.000 euro ingezameld hebben.

Meer over Ons Huis Heemskerk lees je hier. De volledige opbrengst van de renners die voor Ons Huis Heemskerk rijden gaat naar dit logeerhuis.

Kijk hier voor een fotoverslag van vorig jaar op onze Facebookpagina.

****

 

 

 

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij