Menu overslaan

Rennen voor Twee is een nieuw TV-programma van de EO i.s.m. met NSGK, waarin 4 teams het onmogelijke presteren. In 6 maanden tijd stomen ze zich klaar om, samen met hun gehandicapte kind (of broer), de Olympische Triathlon te volbrengen. En dit alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor NSGK.

Het afgelopen half jaar zijn de teams gevolgd door de camera, terwijl ze zich voorbereidden op de triathlon. De koppels werden daarbij gecoacht door BN'ers Maarten van der Weijden voor het zwemmen, Leontien van Moorsel voor het fietsen en Erben Wennemars voor het hardlopen. Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en uitgezonden op 25,26,29 & 30 juni en 1 juli, om 19:00 op NPO 1. We stellen de 4 teams hieronder alvast graag aan je voor.

Support jij onze helden naar de finish? Via de links hieronder kom je op de persoonlijke actiepagina's van de deelnemers waar je hen kan steunen met een gift!

 

 • Team Rootlieb

  Vader Daniel en zoon Merijn (10)

  "Onze uitdaging: de Olympische triatlon van Oud Gastel. Motto: We kunnen alles, alleen anders."

 • Team Hurkmans

  Broers Rowen (18) en Tijmen (14)

  "Ik ben al zo vaak bejubeld als ik over de finish kom, maar dit gun ik mijn broertje ook, omdat ik weet dat hij daar zo van zal genieten."

 • Team Schelvis

  Moeder Marie-Jose met dochter Elin (7)

  "Onze tweelingdochters werden veel te vroeg geboren. We hebben samen een moeilijke weg bewandeld, maar we hebben ons er doorheen geknokt. Team Schelvis. Zo is het maar net. Wij zijn met zijn viertjes een heel hecht team gebleken".

 • Team Pol

  Moeder Foekje met dochter Jari (17)

  "We lazen de oproep en het liet ons niet meer los..."

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij