Menu overslaan

Doe mee aan de triathlon van Oud Gastel voor NSGK!

Ben je sportief en wil je iets betekenen voor kinderen met een handicap? Doe dan mee aan de triathlon in Oud Gastel op zaterdag 27 juni 2015! Extra leuk: de triathlon vormt het decor voor het programma Rennen voor Twee! Kijk voor meer informatie over dit tv-programma op www.nsgk.nl/rennenvoortwee 


Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de volgende afstanden:

  • 1/8e  triathlon (500 meter zwemmen, 20 km fietsen, 5 km hardlopen)
  • 1/4e triathlon (1000 meter zwemmen, 40 km fietsen, 10 km hardlopen)
  • Trio’s (3 personen die elk een onderdeel afwerken; afstanden gelijk aan 1/8e triatlon)

Aanmelden

Help jij ons dit jaar om 10.000 euro op te halen? Meld je dan snel aan. 

Het aantal startplaatsen is beperkt, we hanteren het principe van wie het eerst komt… Samen maken we er een onvergetelijke dag van met een mooi resultaat voor kinderen met een handicap!

Je aanmelding is pas definitief als wij die via de link hebben ontvangen en deze door ons aan jou bevestigd is. We verwachten van de deelnemers dat zij minimaal 150 euro ophalen. Uiteraard zorgt NSGK voor een actiepagina. En een mooi hardloopshirt! (Vandaar dat we je maat willen weten.)

Opbrengst

Met de opbrengst van de triathlon in Oud Gastel financiert NSGK projecten voor kinderen en jongeren met een handicap. NSGK helpt bijvoorbeeld met toegankelijke speelplaatsen, hulpmiddelen voor aangepast sporten, kleinschalige woonvormen en nog veel meer; alles wat nodig is om kinderen met een handicap een zo volwaardig mogelijk leven te geven.

 

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij