Menu overslaan

De Madurodam Marathon. Ren je mee voor het gehandicapte kind?

Op 6 oktober vindt de 2e editie van de Madurodam Marathon plaats, de enige échte stadsmarathon voor kinderen. Zonder drempels en op een schaal van 1:25, de schaal waarop Madurodam is gebouwd. Elk rondje is precies 1,69 kilometer. Dus iedereen kan hem lopen!

Ben je 16 jaar of jonger dan kun je meedoen aan de Kids Only Run. En voor kinderen en volwassenen die samen willen lopen, is er de Family & Friends Run.

Wil je meedoen met een RaceRunner? Als je zelfstandig 1,69 km kan racen op je RaceRunner dan mag je aan deze afstand meedoen. Vind je dat teveel en heb je begeleiding nodig, dan hebben we een speciale route voor je uitgezet van 500 meter. Op deze pagina lees je er meer over.

Lijkt het je het leuk om met je school of bedrijf mee te doen aan de Madurodam Marathon? Dat kan! Je kan je team zo groot maken als je zelf wilt. Er is geen maximum. Bekijk hier de mogelijkheden.

Ren voor het gehandicapte kind, ren voor Samen naar School


Meedoen met de Madurodam Marathon betekent samen geld op halen voor het Samen naar School project van Het Gehandicapte Kind.

In Nederland gaan meer dan 10.000 kinderen met een handicap nooit naar school. Sommige van hen zitten de hele dag thuis. Andere gaan naar een dagbestedingscentrum. Het Gehandicapte Kind vindt dat ieder kind zich, ongeacht zijn handicap, maximaal moet kunnen ontwikkelen.

Met het Samen naar School project zorgen we ervoor dat kinderen met een ernstige handicap naar een gewone school kunnen en vriendjes en vriendinnetjes kunnen maken in hun eigen buurt.

Help je mee het succes van vorig jaar te overtreffen?


De eerste editie, begin oktober vorig jaar, was een grandioos succes! Met elkaar hebben we 51.995 euro opgehaald voor Samen naar School. Een geweldig resultaat dat we dit jaar willen overtreffen.
Help je mee? Schrijf je dan snel in! 

INSCHRIJVEN

 

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij