Menu overslaan

Business on Wheels

Als je op zoek bent naar een andere ervaring, dan is de rolstoelworkshop Business On Wheels iets voor jou en je team: Een speels uitje, op wielen.
Samen met je collega's krijg je een blik in de keuken van het Gehandicapte Kind ga je op pad met twee oud-paralympiërs: Mustafa Jebari en Kees Jan van der Klooster brengen je basisvaardigheden en fijne kneepjes bij. Rollend krijg je een andere kijk op alledaagse zaken.

Een rollende workshop voor iedereen

Je maakt kennis met het Gehandicapte Kind en de trainers delen hun inspirerende verhaal. Ze leren jou en je collega's de basisvaardigheden. Hebben jullie deze onder de knie dan gaan jullie op pad. Je gaat met je collega's naar buiten en jullie beleven de omgeving vanuit een nieuw en ander perspectief.
Daarna is het tijd voor een borrel of lunch en om ervaringen te delen.

 

  

Topsporters met een verhaal

Oud-paralympiërs Kees-Jan van der Klooster (zitskiër)  en Mustafa Jebari (basketballer) hebben als gehandicapte topsporters hun sporen verdiend. Kees Jan van der Klooster is in 2014 als zitskiër naar de Paralympische Spelen in Sotchi afgereisd. Mustafa Jebari heeft aan meerdere Spelen deelgenomen als basketballer en coach. Door hun achtergrond en jarenlange ervaring weten zij op een vrolijke manier een speelse workshop met inhoud te geven.

Programma

  • Ontvangst en kennismaking met het Gehandicapte Kind
  • Introductie Kees-Jan en Mustafa
  • Basisvaardigheden
  • Met je collega's op pad
  • Lunch of borrel en afsluiting

 

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij