Menu overslaan

Welkom op de Kidspagina

Op deze pagina kan je informatie downloaden voor je spreekbeurt, leuke filmpjes en foto's bekijken of verhalen lezen van kinderen met een handicap. Je kan hier ook kleurplaten downloaden én lid worden van onze Facebookpagina.

Word jij onze kinderambassadeur?

Marie Claire (11), Julian (12), Robin (10) en Merijn (14) waren ruim een jaar lang kinderambassadeur voor het Gehandicapte Kind, maar nu gaan ze het stokje overdragen. Ben jij 8 tot 14 jaar, heb je een handicap, en wil jij opkomen voor de belangen van kinderen met een handicap in Nederland? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe kinderambassadeur.

Klik hier om je aan te melden

Kinderambassadeurs Marie Claire, Julian, Robin en Merijn, met ambassadeur Douwe Bob Douwe Bob met kinderambassadeurs Marie Claire, Julian, Robin en Merijn

Jouw eigen actie

Wil jij zelf graag iets doen voor kinderen met een handicap? Dat kan! De Avondvierdaagse lopen, koekjes verkopen, lege flessen verzamelen, een record verbreken, niet is te gek! Klik hier om acties van andere kinderen te bekijken en om te lezen hoe je voor jouw sponsoractie een eigen actiepagina kunt aanmaken.

Puck en Guusje

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij