Menu overslaan
Help mee

nog nodig € 17.640,00

€ 0,00 € 2.360,00 € 20.000,00
  • vr 16 september 2016
Op zoek naar een sportieve uitdaging voor dit jaar? Fiets dan op 16 september 2016 met een groep fanatieke wielrenners een deel van La Marmotte door de Franse Alpen en help kinderen met een handicap. In deze verkorte versie van 142 km, met maar liefst 4772 hoogtemeters, worden drie bergtoppen beklommen met als hoogste top de befaamde Col du Galibier. Klinkt dat als teveel van het goede? Geen nood, het is ook mogelijk om een alternatieve route te fietsen waarbij je de col du Glandon beklimt van 1924 meter. 

Waarom meefietsen?

  • Fietsen voor je eigen project. Motiveer je vrienden en fiets samen La Marmotte. Iedere opgehaalde euro gaat naar jouw project.
  • De unieke kans om La Marmotte te fietsen, een beproeving waar menig fietser van droomt.
  • Samen met een fanatieke club mensen geld ophalen voor het goede doel. 

Fiets voor je favoriete NSGK project

Met de opbrengst van La Marmotte financiert NSGK projecten voor kinderen en jongeren met een handicap. Fiets je deze toertocht voor NSGK? Dan help je ons om in de toekomst nog meer mooie projecten mogelijk te maken voor kinderen en jongeren met een handicap. 

Naast het fietsen voor NSGK kun je ook voor je eigen NSGK project fietsen. Zo fietst een fanatieke club wielrenners wederom voor logeerhuis Ons Huis in Heemskerk waar in 2016 gefietst wordt voor de vervanging van oude bedden, matrassen en speelgoed voor in de tuin.

Ken jij een mooi project waarvoor jij met een groep mensen wil fietsen? Projecten van NSGK worden van harte uitgenodigd om deel te nemen. Neem daarvoor contact op met Alyanne Boon.

Wat vragen we?

Deelname aan La Marmotte 2016 kost €125 aan inschrijfgeld. Hiervoor ontvang je support op locatie en in de aanloop naar de beklimming, een wielrenshirt en een actiepagina waarmee je gemakkelijk geld kunt ophalen via je sociale netwerk. We vragen iedere wielrenner een bedrag van minimaal €500 aan sponsorgeld op te halen. Zodra je het inschrijfformulier verstuurd hebt ontvang je informatie om jouw persoonlijke actiepagina aan te maken. 

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor deze uitdaging! Geef op het inschrijfformulier aan voor welk project je wilt fietsen. Meedoen voor je eigen NSGK project kan, motiveer daarvoor ook je vrienden en collega's om samen zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen. 

Meer informatie via het menu:

Voorbereiding
Vervoer en accomodatie
De route
Vrijwilligers
Sponsorgeld ophalen
Patrick aan het woord
FAQ

 

 

 

 

 

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij