Menu overslaan
Logo La Marmotte tour

De berg op voor Ons Huis

Voor de derde keer fietsen initiatiefnemers Patrick Schelvis en Alexander Turkesteen met een fanatieke groep renners de berg op voor Ons Huis in Heemskerk, één van de bijzondere projecten van NSGK.

Initiator Patrick Schelvis: “In 2014 zijn wij in contact gekomen met Ons Huis Heemskerk als dagopvang en logeerhuis voor onze meervoudig gehandicapte dochter Elin (9 jaar). Onze dochter heeft het hier waanzinnig goed naar haar zin en wij zijn met regelmaat ontlast van de zware dagelijkse zorg, zodat we andere dingen kunnen oppakken. Het is inspirerend om te zien met hoeveel overgave de verzorgers van Ons Huis Heemskerk aan de slag gaan met de kinderen. Het is voor ons dan ook niet acceptabel als deze mogelijkheid weg zou vallen. Vandaar dat ik me hard maak voor de steun aan Ons Huis Heemskerk. Ik hoop van harte dat jij ook meedoet!”

Wil jij samen met Patrick, Alexander en hun team de Col du Glandon, Col du Telegraphe en Col du Galibier beklimmen voor Ons Huis Heemskerk, je eigen NSGK project of voor NSGK zelf? Meld je dan aan. Benieuwd naar het complete verhaal van Patrick en zijn gezin? Je leest het in onze 65-verhalen campagne.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij