Menu overslaan
Stelvio over de finish

Tips & Tricks

Jaarlijks ondersteunt NSGK meer dan 200 projecten die een inclusieve samenleving mogelijk maken. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf! Daarom beklimmen we samen de Marmotte om kinderen met een handicap de kans te geven om mee te doen in de maatschappij. We verwachten dat elke deelnemer minimaal €500 aan sponsorgeld meeneemt; hoe meer hoe beter!

Hieronder volgen een aantal tips & tricks om een mooi bedrag op te halen.

  1. Maak een actiepagina aan op de NSGK website. Zorg ervoor dat je actiepagina persoonlijk is en vertel waarom jij je wilt inzetten voor NSGK. Vergeet niet een foto toe te voegen om je actiepagina de final touch te geven. Via de online actiepagina kunnen mensen gemakkelijk via Ideal een donatie doen.
  2. Deel je persoonlijke actiepagina met je gehele sociale netwerk. Stuur een email naar al je vrienden en collega’s en deel de link van je actiepagina op social media. Vertel je omgeving over de prestatie die je gaat leveren, een persoonlijke benadering werkt het beste.
  3. Wees creatief. Organiseer een lunch, barbecue of ander leuk evenement, of vraag donaties op je verjaardag in plaats van cadeaus.
  4. De aanhouder wint! Benader je netwerk op verschillende manieren en houdt het niet bij één keer een mail sturen.

Veel succes!

Schrijf je nu in!

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij