Menu overslaan
Parcours La Marmotte

Poolen of solo?

Vervoer en accommodatie tijdens La Marmotte 2016 zijn voor eigen rekening en dienen zelf geregeld te worden. In de aanloop naar het evenement organiseren we in samenwerking met de fietsers van logeerhuis Ons Huis diverse informatie avonden en trainings-ritten, hier kun je elkaar alvast leren kennen en wellicht een carpool plek regelen.

De start en de finish van de Marmotte zijn in het dorp Bourg d’Oisans. Dit dorp ligt midden in de Alpen en biedt verschillende mogelijkheden voor fietsers, zoals onder andere berging en reparatie van fietsen. Er zijn vele hotels, campings en vakantiehuizen in het dorp te vinden en voldoende eetgelegenheden.

De organisatie van La Marmotte verblijft op Camping RCN Belledonne in Bourg d'Oisans. Op deze camping kun je kamperen, mobil homes huren en er zijn veel faciliteiten zoals een zwembad, vergaderzaal en een plek om te eten. We nodigen iedereen van harte uit om een plek op deze camping te boeken zodat we gezellig bij elkaar zitten. De meeste deelnemers en vrijwilligers blijven een week of midweek.

Schrijf je nu in!

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij