Menu overslaan
Stephanie van de Paverd

Hoera! 15 jaar collecte

Naam: Stephanie van de Paverd
Geboortedatum: 15-06-1972
Woonplaats: Arnhem
Collecteert: al 15 jaar
Sport/hobby’s: squashen en fitness
Moeder van: Mara (15 en meervoudig gehandicapt) Isabella (12) en Fabio (9)
Werk: verkoopstylist voor het inrichten van winkels, etalages en het stijlen van huizen voor de verkoop. Daarnaast actief op school.


Leukste ervaring tijdens het collecteren:

Vorig jaar liep ik door de stromende regen en belde ik tevergeefs aan bij een hele rij huizen waar niemand thuis was. Een auto kwam aanrijden en iemand riep: ‘wacht, wacht, kom snel naar binnen, heb je al bij ons aangebeld?’ Waarop ik alsnog geld ontving. Dat zijn mooie momenten, waarbij mensen blij zijn om een bijdrage te kunnen doen en in sommige gevallen het geld zelfs al voor je klaar hebben liggen.

Al 15 jaar collectant en sinds vorig jaar ook organisator:

Vijftien jaar geleden werd mijn meervoudig gehandicapte dochter Mara geboren. In diezelfde tijd kwam ik toevallig in aanraking met NSGK. De boodschap van NSGK, een samenleving waarin kinderen met een beperking mee kunnen doen en niet op een apart eilandje hoeven te zitten, sprak me aan, daarom besloot ik mijn steentje bij te dragen door te gaan collecteren. Sinds vorig jaar ben ik ook organisator van de collecte in Arnhem Zuid. De collecte geeft mij een gevoel van saamhorigheid, samen halen we zoveel mogelijk geld op. Zo komen nieuwe collectanten van tevoren bij mij thuis en zitten we naderhand rond de tafel om het opgehaalde geld te tellen.

Een tip van Stephanie voor alle collectanten:

Wees enthousiast en weet waar je voor je loopt. Blijf flexibel en spiegel je aan diegene die de deur open doet, dat resulteert in mooie gesprekken en een goed gevulde collectebus!

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij