Menu overslaan

Ambassadeur

Douwe Bob

Singer-songwriter

Singer songwriter Douwe Bob is ambassadeur van het Gehandicapte Kind en zet zich in voor kinderen met een handicap! “Als kind wil je toch gewoon meedoen? Maar tienduizenden kinderen in ons land krijgen die kans niet. Het Gehandicapte Kind zorgt ervoor dat ze er wél bij horen, en ik help graag een handje mee!”

Kinderambassadeurs

Nooit meer kinderen met een handicap die worden buitengesloten of gepest: dat is waar Merijn, Robin, Julian en 
Marie Claire zich het komende jaar voor gaan inzetten als onze kinderambassadeurs. Benieuwd hoe de laatste 3 kinderambassadeur zijn geworden? Bekijk het hier!

Merijn

Kinderambassadeur

Na zijn rol als Junior Reporter bij The Voice Kids 2018 vroegen we Merijn om onze kinderambassadeur te worden. Met zijn droom om heel Nederland rolstoeltoegankelijk te maken en zijn boodschap “Iedereen hoort er bij” is hij de perfecte ambassadeur! Maar hij kan dat niet alleen. Daarom zochten we versterking. Deze drie kandidaten wonnen 3 november de CAPtalks finale en kwalificeerden zich als kinderambassadeur:

Robin

Kinderambassadeur

Als kandidaat-kinderambassadeur kon Robin haast niet wachten op haar CAPtalk. Als creatieve duizendpoot was Robin vastberaden de CAPtalks te winnen. En dat deed ze ook! Haar droom is om zoveel mogelijk kinderen te inspireren. Nu zij kinderambassadeur is geworden kan die droom werkelijkheid worden!

Julian

Kinderambassadeur

Ook kinderen met een handicap kunnen actief aan sport doen. En daar is deze kinderambassadeur het levend bewijs van! Julian is gek op voetbal en snowboarden en zijn handicap weerhoudt hem niet om dat samen met zijn vrienden te doen. Zijn missie als kinderambassadeur: openbare plekken toegankelijker maken voor kinderen met een handicap. Komt helemaal goed met Julian aan boord!

Marie Claire

Kinderambassadeur

Deze kandidaat kwam bij de CAPtalks ook als winnaar uit de bus. En ook zij is helemaal gek van sporten. Ze doet aan voetbal en skiën. Als kinderambassadeur wil Marie Claire dat sporten voor iedereen toegankelijk wordt en dat er meer verenigingen komen met een G-team. Daar gaan we, samen met Marie Claire, zeker mee aan de slag!

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij