Menu overslaan
Samen Spelen 31 maart 2016 Amsterdam

Festival MuteSounds 2016

NSGK en Stichting Boschuysen dragen bij aan Festival MuteSounds 2016. Stichting MuteSounds heeft als doel om doven, slechthorenden en horenden bij elkaar te brengen en de interactie met elkaar aan te laten gaan door middel van het jaarlijks terugkerende, gratis MuteSounds Festival.

Het MuteSounds Festival, een evenement van stichting MuteSounds, is in 2008 ontstaan als afstudeerproject van vier HBO-studenten CMV en heeft in de afgelopen jaren zijn bewezen. Trilvloeren, muziekgebarentolken, dansers, dj’s, bands, acts, lichtshows, interactieve installaties en videoprojects prikkelen de zintuigen en maken van MuteSounds een onvergetelijk festival. 

NSGK steunt dit project in 2016 omdat het een toegankelijk vrijetijdsaanbod van goede kwaliteit biedt voor zowel horende als dove bezoekers. Daarmee draagt het project bij aan de beeldvorming. Doordat jongeren met een beperking in de uitvoerig betrokken zijn, doen zij nieuwe vaardigheden op en draagt dit bij aan hun empowerment. 

Helpt u NSGK mee meer mooie projecten zoals het MuteSounds Festival waar te maken? Dat kan snel en veilig met een online donatie. Doneer nu.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij