Menu overslaan
Informatie en voorlichting Loenen aan de Vecht

Caps Club

In 2014 zond de TROS een spannende nieuwe jeugdserie uit: Caps Club. De serie gaat over Cappie, een slechtziende jongen, en zijn 4 vrienden. De serie is een initiatief van de Lucille Werner Foundation en wordt mede mogelijk gemaakt door NSGK. De serie leert kinderen respect te hebben voor kinderen die ‘anders’ zijn en laat zien dat kinderen met een handicap ook op TV een volwaardige rol kunnen hebben.

Hoofdrolspeler Cappie beleeft samen met zijn vrienden tal van spannende avonturen wanneer zij 'het Mysterie van de Schoppen Heer' moeten ontrafelen. Dat twee van de hoofdrolspelers een handicap hebben doet er in de serie totaal niet toe. Alle kinderen zijn gelijkwaardig aan elkaar. 

NSGK hoopt dat de serie andere gehandicapte kinderen inspireert hun dromen na te streven. Meer over Caps Club kun je lezen op de website van ZAPP.

Dankzij donateurs steunt NSGK jaarlijks zo’n 250 kleine en grote initiatieven voor kinderen en jongeren met een handicap op het gebied van vrije tijd, wonen, scholing, werk en voorlichting. Ook donateur worden? Meld u nu aan.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij