Menu overslaan

Brabants Dagblad, 8-11-2017

Zijn zoon liep vast in het speciaal onderwijs. Daarom wil Hendrik-Jan van Engelen een Samen naar School klas oprichten - of eigenlijk twee: eentje in Goirle en eentje in Tilburg. Het Brabants Dagblad schreef er een artikel over. Lees het artikel.

Het Parool, 20-10-2017

D66-raadslid Dehlia Timman wil dat er ook in Amsterdam een Samen naar School klas komt. Het Parool schreef erover. Lees het artikel

De Boxmeerse Krant, okt 2017

In Boxmeer treft Stichting Lotta de laatste voorbereidingen voor de nieuwe Samen naar School klas. De Boxmeerse krant interviewde de initiatiefnemers. Lees het artikel

Artikel in Trouw over Stichting Kanz

Trouw, 16-10-2017

Stichting Kanz in Heerhugowaard maakt als eerste Samen naar School klas officieel deel uit van de reguliere school. Een grote stap voor Samen naar School én voor de kinderen van Kanz. Trouw schreef er een mooi artikel over. Lees het artikel

NHNieuws, 16-10-2017 

Ook NHNieuws maakte een mooi item over de Kanz-klas. Bekijk de video

Boxmeers Weekblad, 27-06-2017

Artikel over onze nieuwe Samen naar School klas Stichting Lotta in Boxmeer, in het lokale weekblad. Lees het artikel

krantenartikel met als kop 'Elk kind hoort erbij'

Markant, februari 2017

Het vakblad van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) maakte een reportage over onze Samen naar School klas Stichting Kanz in Heerhugowaard. Lees het artikel in Markant.

De Volkskrant, 12-01-2017

Reportage over onze Samen naar School klas 'Klas op Wielen' in Alkmaar; lees het artikel in de Volkskrant.

Hallo Nederland, 17-11-2016

In november 2016 opende de 18e Samen naar School klas, opgezet door Stichting Liz in Nijmegen. Het programma Hallo Nederland (Omroep Max) kwam een kijkje nemen. Bekijk het item (start bij 2:57). 

Printscreen artikel Lotje&co

Lotje&co, voorjaar 2016

Lotje&co, het tijdschrift voor ouders van een zorgintensief kind, schreef in haar voorjaarsnummer over onze projecten Samen naar School en In1school. Lees het artikel.

Noordhollands Dagblad, 8-3-2016

Klas op Wielen, de voorloper van onze Samen naar School klassen, kreeg bezoek van de staatssecretarissen Sander Dekker en Martin van Rijn. Het Noordhollands Dagblad schreef erover. Lees het artikel.

Schager Weekblad, 10-2-2016

Het Schager Weekblad schreef een artikel over onze nieuwe Samen naar School klas Stichting Koos in Schagen. Lees het artikel. 

RTL Nieuws, 30-1-2016

RTL Nieuws maakte een item bij Samen naar School klas Stichting Bram in Ridderkerk. Bekijk de uitzending (item start bij 8:55).

Omroep Brabant, 26-1-2016

In het programma Onder Ons van Omroep Brabant vertelt Astrid Meulenbroek over de oprichting van haar Samen naar School klas Stichting Tim. Bekijk het interview (item start bij 15:08)

Telegraaf Vrouw, 22-1-2016

Telegraaf-platform Vrouw maakte een mooi interview met Astrid Meulenbroek, oprichtster van onze Samen naar School klas Stichting Tim in Schijndel. Lees het interview op Vrouw.nl.

Jeugdjournaal, 21-1-2016

Het Jeugdjournaal maakte een reportage bij de Klas op Wielen, de voorloper van onze Samen naar School klassen. Bekijk de uitzending van het Jeugdjournaal.

Radio 1, Nieuws&co, 20-1-2016

Radio 1 ging met de 'Nieuws&co bus' naar onze Samen naar School klas Stichting Tim in Schijndel en interviewde daar onder andere oprichtster Astrid Meulenbroek en NSGK-directeur Ingrid Tuinenburg. Beluister de reportage.

ANP 20-1-2-16

Naar aanleiding van het artikel in het AD schreef persbureau ANP een eigen bericht over de toename van het aantal Samen naar School klassen, dat werd overgenomen door onder andere Nederlands Dagblad en Reformatorisch Dagblad, en online op onder meer Volkskrant.nl, Trouw.nlTelegraaf.nl en Nu.nl.

BNR Nieuwsradio, 20-1-2016

BNR Nieuwsradio interviewde Esther de Bruin, oprichtster van onze Samen naar School klas Stichting Liz in Nijmegen. Luister het interview

AD, 20-1-2016

Het AD schreef 20 januari 2016 een groot artikel over onze Samen naar School klassen Stichting Tim en Stichting Bram: een nieuwsbericht op de voorpagina, een achtergrondartikel op de binnenpagina en een online artikel. Het artikel stond behalve in het AD ook in BN De Stem, De Gelderlander, Brabants Dagblad, Provinciale Zeeuwse Courant, De Limburger, Eindhovens Dagblad en Twentsche Courant Tubantia

Noordhollands Dagblad, 24-9-2015

Het Noordhollands Dagblad schreef over de opening van Samen naar School klas Stichting Kanz in Heerhugowaard. Lees het artikel.

Ommelander Courant, 25-6-2015

In 2015 opende onze meest noordelijke Samen naar School klas: Stichting Gewoon Bijzonder in Uithuizen. Lees het artikel hierover in de Ommelander Courant.

De Brug Nijmegen, 18-3-2015

Initiatiefneemster Esther de Bruin vertelt over de oprichting van Stichting Liz, de Samen naar School klas in Lent. Lees het artikel in de Brug Nijmegen.

Trouw, 27-8-2014

Dagblad Trouw schreef in 2014 over een voorloper van ons Samen naar School project, Stichting Bram in Ridderkerk. Lees het artikel van Trouw.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij