Menu overslaan

Jaarrapport

In het Jaarrapport 2018 van het Gehandicapte Kind(jaarverslag en jaarrekening) lees je over het doel van het Gehandicapte Kind, de manier waarop we in 2018 aan dat doel hebben gewerkt en de resultaten die we daarmee hebben behaald voor kinderen en jongeren met een handicap. Klik hier om naar het Jaarrapport 2018 te gaan.

Meerjarenkader

Wat is de missie van het Gehandicapte Kind in de samenleving? Welke doelen willen we de komende jaren bereiken en hoe pakken we dat aan? In ons meerjarenkader lees je meer over onze plannen tot en met 2019. Download hier ons meerjarenkader. (761Kb)

Om onze doelen op een effectieve manier te bereiken, hebben we ons meerjarenkader vertaald naar een overzichtelijk plan op 1A4. (2,4Mb)

 

Nieuwsbrieven

E-mail

het Gehandicapte Kind heeft ook een digitale nieuwsbrief. Daarin lees je wat wij, mede dankzij jouw steun, kunnen doen voor kinderen en jongeren met een handicap. Wil je deze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

Onze Speeltuinbende heeft een eigen digitale nieuwsbrief, met daarin de laatste nieuwtjes over toegankelijke speelplaatsen. Ga naar de website van de Speeltuinbende om je aan te melden voor deze nieuwsbrief.

Post

Donateurs van het Gehandicapte Kind ontvangen 3 keer per jaar een papieren nieuwsbrief met informatie over ons werk voor kinderen en jongeren met een handicap. Bekijk hier een voorbeeldnieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt automatisch toegestuurd wanneer je donateur wordt van het Gehandicapte Kind. Meld je aan als donateur

Paardrijden voor iedereen

het Gehandicapte Kind wil dat ook ruiters met een handicap overal in Nederland kunnen paardrijden. Wij ondersteunen maneges en kunnen inhuur van expertise op dit gebied financieren. Daarnaast is het mogelijk om een aanvraag te doen om de toegankelijkheid van het gebouw te verbeteren. Download de folder 'Paardrijden voor iedereen' (417kB)

 

Inspiratiewijzer wooninitiatieven

Veel ouders richten zelf een kleinschalige woongroep op voor kun kind met een handicap. Hoe bekostig je de exploitatie van zo'n initiatief? Met steun van het Gehandicapte Kind bracht Per Saldo een Inspiratiewijzer uit, met praktische tips voor een gezonde exploitatie zonder concessies te doen aan de kwaliteit van zorg. Bestel de Inspiratiewijzer op de website van Per Saldo.   

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij